0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Най-интересното за iGreen.bg

IGreen.bg е сайт, посветен на екзистенциалните стремежи на човека към красивото, към изисканото, към вдъхновеното. Нашата мисия като компания, отдадена на своята работа е да направим света едно по-красиво място, в което с удоволствие на съжителстваме.

Нашият опит

Опитът ни в областта на проектирането, изграждането и поддръжката на зелени интериорни и екстериорни елементи през годините ни утвърдиха като топ експерти в България. Не спираме да се развиваме, за да осигурим на нашите клиенти и партньори визията, която заслужават и за която винаги са мечтали.

Защо ни има

Ние, от iGreen.bg сме тук, за да изпълним вашите естетични желания в областта на изграждането и поддръжката на зелени площи. Специализирани сме, както в областта на зелените решения за бизнес клиенти, така и в областта на частното озеленяване, имащо за цел да подобри визията на вашия дом и двор.

Мисия

Живеем в динамичния свят на 21 век, който не прави компромиси по отношение на качеството на услугите. Мисията ни е да отговорим адекватно на всяко потребителско търсене, свързано с озеленяване, за да превърнем естетиката в своя перспективна цел, която да следваме неотклонно в името на красотата.

Екип

Екипът ни е изграден от млади, но същевременно опитни професионалисти, които могат с лекота да се справят с всяко предизвикателство, пред което се изправят. Намирането на обективни отговори дори за наглед невъзможни предизвикателства е част от удоволствието в нашата работа и ние не спираме да надскачаме себе си, за да могат нашите клиенти и партньори да се насладят на един истински вдъхновяващ подход.

iGreen.bg — „За един по-красив и зелен свят“