0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Поддръжката е неразделна част от процеса по озеленяване и облагородяване на външния вид на една сграда, ресторант, заведение, дом или градина. Дори да сте вложили цялата си емоция, вдъхновение и огромен ресурс, за да създадете едно приказно красиво място, то без професионална поддръжка на зелени площи, то скоро ще започне да губи своя чар.

Ние от iGreen.bg предлагаме 2 стандартни пакета при поддръжка на зелени площи, а именно:

Абонаментна поддръжка на зелени площи

Т.нар. Абонаментна поддръжка на зелени площи  включва регулярна и постоянна грижа, за да запазим красотата на всяка зелена площ, която пожелаете да поддържате красива във всеки един момент на годината. Този тип услуга е най-чест избор при грижата за зеленината на офиси и хотели, на болници и заведения, на обществени и офис сгради, но не е рядкост използването й от по-заможни частни клиенти.

Еднократна поддръжка на зелени площи

Еднократната поддръжка на зелени площи представлява еднократен ангажимент от наша страна по прилагането на професионални грижи за вашата градина, двор или друг тип обект, имащ нужда от реновиране и специализиран подход.

Не подценявайте професионалната поддръжка на зелени площи, защото дори да сте създали изключително красива градина, то тя с времето ще има нужда от подходящи грижи, за да запази своята красота. Ако искате да не отидат усилията ви за озеленяване напразно, то добра идея е да вземете адекватни мерки за поддръжката на съответните зелени площи.

 

Нуждаете се от фирма за поддръжка на зелени площи?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!