0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Ние от iGreen.bg ви предлагаме множество услуги, способстващи ви за пълноценната визия на вашите градини и дворове. Еднократната поддръжка на зелени площи създава възможност за модерните и прагматични граждани да подпомогнат себе си в забързаното и динамично ежедневие.

Не е нужно да оставяте своите дворни пространства, лишени от грижа и поддръжка, след като ние ви предоставяме десетки възможности, създадени съобразно вашите нужди и предпочитания.

Защо е необходима еднократна поддръжка на зелени площи?

Тревната площ е като визитка на вашия двор. Постоянното косене, торене и поливане ще предизвика истински възторг у минувачите. Екипът от професионалисти във фирмата за озеленяване iGreen.bg извършва този вид услуги, предлагани като еднократно поддържане. Имате възможността да създадете перманентно красиви градини, от които да черпите натуралното и свежо ухание на природата.

Не оставяйте своите градини да страдат

Когато създаваме градина, било то с намесата на професионалисти или влагайки единствено своя труд и старание, то ние следва да сме наясно с редицата грижи, които следва да полагаме в бъдеще, ако желаем да се наслаждаваме на тучни поляни и красиви живи букети, изпъстрящи дворовете ни.

Какво представлява еднократната поддръжка на зелени площи?

Мнозина от вас изпитват затруднение при поддръжката на своите обширни дворове и градини. Нашата опция за еднократно поддържане ще възстанови свежия вид на любимите ви цветя, храсти и дървета, без да се налага да инвестирате огромно състояние в това.

Нашият дългогодишен опит ще ни подскаже от пръв поглед от какво точно се нуждае вашата градина. За да изпълним своите задължения стриктно и безкомпромисно, то от вас се изисква да ни се доверите, относно поддръжката, която ще извършим.

След създаването на една градина, се налага да се грижите качествено и пълноценно за нея за да може тя да притежава дълго време висока декоративна стойност. Грижите включват няколко специфични, по своята същност, процеса. Специалистите от iGreen.bg разполага с богат опит в сферата на озеленяването. За да сте сигурни че тревният ви терен ще изглежда добре, възползвайте се от еднократното поддържане на зелени площи, които ви предлагаме.

 

Нуждаете се от фирма за еднократна поддръжка на зелени площи?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за поддръжка, проектиране и изграждане на зелени площи в София!Обадете се сега!