0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Перголата е подходяща за планираното озеленяване на всеки двор. Тя може да е с различни размери или форма, за да се впише най-добре във вашия екстериор. Основната цел на така наречените перголи разбира се, е да осигуряват място за отдих, но те дават и възможност да развихрим въображението си и да ги превърнем в една наистина красива и интересна гледка, която да ви привлича като магнит.

Перголи у дома – истински Рай и вълшебство

Всеки един от нас, който обитава къща с дворно пространство, е наясно, че тази придобивка ви предоставя реалната привилегия да разгърнете своето въображение, без да се съобразявате със своите съседи по никакъв повод. Имате неописуемо уникалната възможност да създадете точно онази красива гледка, от която се нуждаят всичките ви сетива.

Могат да се подберат много катерливи растителни видове, които да плъзнат по нея и да я обсипят с цветове. Ако перголата се изгради и аранжира по подходящ начин, то тя със сигурност ще се превърне в любимото ви място в двора.

Ако сами не успявате да извършите правилния избор, то ние имаме страхотни предложения за вас и вашите дворове. Перголите са перфектната възможност да отдъхнете след дълъг и изморителен работен ден, наблюдавайки ги.

Можете да добавите пергола както във вашия дом, така и на терасата си, в зависимост от това каква жилищна сграда обитавате. Перголите са подходящи и за беседките в дворовете ви. Правилният подбор на растения, е в състояние да създаде шедьовър, на който да се наслаждавате десетки години.

Освен това, подбирайки растителност, която не изисква специални грижи, то вие си осигурявате перманентна неангажираност, по отношение на вашите перголи. Най-ефектно се озеленяват перголи с катерливи обилно цъфтящи рози.

Ние от iGreen.bg сме в състояние да ви предложим стотици идеи, създадени благодарение на богатия ни опит и безкомпромисен професионализъм. В състояние сме да сбъднем вашите мечти за краткосрочно време.

Искате да обогатите двора си с красиви и неповторими перголи?

Екипът с най-оригинални идей е този на iGreen.bg – свържете се с нас, и ние ще сбъднем мечтата ви за уютно място за отдих!Обадете се сега!