0898 86 86 86
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Неустоимите предложения на кашпи от iGreen.bg!

Впечатляващи комбинации от сукуленти и кактуси, аранжирани в интересни и модерни кашпи и съдове. Всички те са свръх подходящи както за подарък, така и за допълнение към интериора във вашите прекрасни домове. Нашите растения са онова, от което се нуждаете, за да почувствате близостта на природата. Страхотно е, нали? Различни по цвят, форма и големина, сукулентите и кактусите ще внесат в живота ви нотки на свежест и натурализъм.

Страхотна кашпа с червена пластмасова декорация

Микс от 5бр. сукуленти в елегантна, керамична кашпа! Предложенията, които сме селектирали специално за вас, са напълно подходящи като подарък, поднесени за всеки повод. За тяхната поддръжка не се полагат твърде много грижи и старание.

Кашпи на топ цени

Микс от 6бр. кактуси и сукуленти в модерна PVC кашпа! Стремите ли се към постигане на съвършенство? Ние от Унигардън имаме страхотно предложение за вас. В елегантната бяла кашпа са селектирани букет от зелени кактуси и сукуленти, с които да разнообразите офиса, да направите дома си модерен или да ги поднесете като подарък. Ние ви осигуряваме безплатна доставка, независимо в коя част на страната се намирате. Възползвайте се от нашите свръх натурални и креативни предложения.

Екзотична кашпа в син цвят

Микс от 5бр. сукуленти в кръгла, керамична кашпа! Това е перфектния начин да разнообразите вашия дом, офис или подарък, който несъмнено ще впечатли получателя. Красотата на този сет се съдържа не само във видовете растения, но и в изящната кашпа, която има за цел да придаде завършеност на този „жив букет“ от сукуленти.

Красива керамична кашпа

Имате ли нужда от свежест във вашия дом? Ние имаме страхотно и гениално решение за вас – микс от 4бр. сукуленти в стилна, керамична кашпа! Страхотно, нали? В допълнение, можете да се наслаждавате на безплатната доставка, без значение коя част от територията на страната населявате.

Керамична кашпа със сукуленти

Бъдете смели, дръзки и решителни. Покупката на този оригинален микс от 4 броя сукуленти, поднесени в керамична кашпа, ще порои усмивки и благодарности върху лицата, на онези, на които я поднасяте. Не е нужно да полагате набор от грижи за този вид растителност, която несъмнено допълва интериора във вашия дом.

Кашпа в стъклен съд с кактоси

Едно от нашите уникални предложения достига до вас в красив луксозен, стъклен съд. 8 броя кактуси, способни да внесат нотки на свежест във вашия дом или офис. Поръчайте още сега! Доставката е безплатна, независимо къде се намирате.

Нуждаете се от качествени кашпи, то не се колебайте да ни потърсите.

iGreen.bg сме лидери на пазара, предлагащи висококачествени продукти на изключително достъпни цени.Обадете се сега!

Кашпи за дома или офиса
Оцени ни