0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Неустоимите предложения на кашпи от iGreen.bg!

Впечатляващи комбинации от сукуленти и кактуси, аранжирани в интересни и модерни кашпи и съдове. Всички те са свръх подходящи както за подарък, така и за допълнение към интериора във вашите прекрасни домове. Нашите растения са онова, от което се нуждаете, за да почувствате близостта на природата. Страхотно е, нали? Различни по цвят, форма и големина, сукулентите и кактусите ще внесат в живота ви нотки на свежест и натурализъм.

Страхотна кашпа с червена пластмасова декорация

Микс от 5бр. сукуленти в елегантна, керамична кашпа! Предложенията, които сме селектирали специално за вас, са напълно подходящи като подарък, поднесени за всеки повод. За тяхната поддръжка не се полагат твърде много грижи и старание.

Кашпи на топ цени

Микс от 6бр. кактуси и сукуленти в модерна PVC кашпа! Стремите ли се към постигане на съвършенство? Ние от Унигардън имаме страхотно предложение за вас. В елегантната бяла кашпа са селектирани букет от зелени кактуси и сукуленти, с които да разнообразите офиса, да направите дома си модерен или да ги поднесете като подарък. Ние ви осигуряваме безплатна доставка, независимо в коя част на страната се намирате. Възползвайте се от нашите свръх натурални и креативни предложения.

Екзотична кашпа в син цвят

Микс от 5бр. сукуленти в кръгла, керамична кашпа! Това е перфектния начин да разнообразите вашия дом, офис или подарък, който несъмнено ще впечатли получателя. Красотата на този сет се съдържа не само във видовете растения, но и в изящната кашпа, която има за цел да придаде завършеност на този „жив букет“ от сукуленти.

Красива керамична кашпа

Имате ли нужда от свежест във вашия дом? Ние имаме страхотно и гениално решение за вас – микс от 4бр. сукуленти в стилна, керамична кашпа! Страхотно, нали? В допълнение, можете да се наслаждавате на безплатната доставка, без значение коя част от територията на страната населявате.

Керамична кашпа със сукуленти

Бъдете смели, дръзки и решителни. Покупката на този оригинален микс от 4 броя сукуленти, поднесени в керамична кашпа, ще порои усмивки и благодарности върху лицата, на онези, на които я поднасяте. Не е нужно да полагате набор от грижи за този вид растителност, която несъмнено допълва интериора във вашия дом.

Кашпа в стъклен съд с кактоси

Едно от нашите уникални предложения достига до вас в красив луксозен, стъклен съд. 8 броя кактуси, способни да внесат нотки на свежест във вашия дом или офис. Поръчайте още сега! Доставката е безплатна, независимо къде се намирате.

Нуждаете се от качествени кашпи, то не се колебайте да ни потърсите.

iGreen.bg сме лидери на пазара, предлагащи висококачествени продукти на изключително достъпни цени.Обадете се сега!