0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Търсите изграждане и проектиране на градински барбекюта с уникален стил и излъчване? Искате да създадете един неповторим кът в двора на вашата вила или къща? Красивата градина и перфектния двор не биха имали същото значение за нас ако няма място откъдето спокойно да ги наблюдаваме. Място, където да се чувстваме уютно, сигурно и да усещаме близостта на природата, докато се наслаждаваме на ръчно приготвена храна на барбекю.

Градински барбекюта – защо да ги предпочетем?

Барбекюто е необходима и неразделна част от всеки красив двор. Тази малка постройка може да ни приюти в студените зимни дни и да създаде незабравими спомени за нас и нашите семейства пред камината. В същото време може да ни накара да забравим за летните горещини и ни дава възможност да сме повече на открито, вместо да се бутаме в задушните помещения.

В съчетание с беседка или декоративно езеро, тази „мебел“ несъмнено ще се превърне в акцента на вашия дом. Има милион идеи, от които бихте могли да заимствате, с цел създаване на перфектното барбекю в дворното ви пространство. Ние ще осъществим всяка една от тях, стига вие да пожелаете.

Какво ни дава перфектното барбекю?

Барбекюто трябва да съчетава удобство, комфорт и в същото време да създава у нас усещане за сигурност и домашен уют. Ако все още не сте създали този малък оазис във вашия двор, място за семейни вечери, големи празненства или пък просто спокойни следобеди, не се колебайте, а го направете!

Пространството ви зад къщата би се чувствало твърде самотно, ако не му осигурите барбекю, с което да си правят компания както през горещите летни дни, така и през студените зимни вечери. Храната, приготвена на този уред, е в пъти по-вкусна и апетитна. Ева ли някой би могъл да устои на току – що изпечени на дървени въглища пържоли.

Ние от iGreen.bg ще приложим професионализъм в изграждането на барбекю във вашата градина или двор. Изборът измежду идеите за перфектното озеленяване предоставяме на вас и вашата фантазия, а реализацията – нея оставете на нас.

Нуждаете се от фирма за изграждане на градинско барбекю?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер при проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи!Обадете се сега!