0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Във всеки двор трябва да има място, където да можем да отдъхнем и да се наслаждаваме на красивите гледки, да се събираме с приятели или просто да си изпием кафето сутрин. Беседката може да се впише прекрасно в озеленяването и също така да се превърне в акцент. Искате ли да дарите ежедневието си с незаменимо кътче за почивка? Ние имаме страхотни предложения за вас!

iGreen.bg предоставяме възможност на своите клиенти да разгърнете въображението си без граници. Единствено така ние сме в състояние да създадем точно онова, от което се нуждаете самите вие, без да подлежи то на коментар.

Видове беседки

Беседките са най-доброто спасение от лятното жарко слънце и обилни дъждове. Едно от най-важните условия, преди да преминете към постройка на беседка, се състои в това да направите възможно най-правилния подбор за мястото, където тя да бъде построена. След това преминете към материалите, които желаете да участват в направата й.

С помощта на беседка, вашата градина е в състояние да се превърне в китно и неповторимо място, създаващо уют и комфорт на цялото ви семейство. Какво ще кажете за вечери на двора с близки приятели или роднини? Привърженици ли сте на градинските барбекюта, състоящи се около любимата ви беседка? Ние имаме страхотни предложения за вас и семействата ви!

Можете да ни се доверите, защото в епицентъра на политиката ни заляга стремежът да създаваме шедьоври във вашите домове, на които да се наслаждавате за неограничен период от време.

Съществуват различни по вид беседки: традиционна дървена беседка, градинска беседка с люлка, остъклена беседка, градински кът с пещ и барбекю, навес с пейка за отдих и много други. Ние сме в състояние да ви съветваме, спрямо разположението на дворното ви пространство, както и големината му. Нашите компетенции са подложени на изпитание дълги години и смеем да твърдим, че сме в състояние да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

iGreen.bg ще превърне в райско кътче всеки един сантиметър от вашата градина, прилагайки несъизмерим професионализъм и креативност. Доверете мечтите си – ние ще ги сбъднем!

Нуждаете ли се от страхотна беседка за градината да си почивате?

Доверете се на iGreen.bg – истинските професионалисти в изграждането на неповторими беседки за градина!Обадете се сега!