0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Нуждата от вертикално озеленяване е изключително осезаема. По този начин всеки един параметър от неизползваемата площ на стара или нова сграда би могъл да оживее. Най – общо казано, това е течение, което от съвсем скоро се предлага от фирмите за озеленяване в София.

Вертикално озеленяване София цениВ съпоставка с това, то внася огромна доза ползотворност на всеки един от вас, привърженик на абстрактната визия на своята сграда, било то дом, кафене, дискотека, ресторант или друго. Ефектът е страхотен и придава несравнимо разнообразие.

Зелената стена би могло да бъде свободна или част от сграда. Растителността може да се развива в почвен субстрат или в неорганична среда. Живите стени се появяват отново в живота ни, с цел възвръщане на въздуха в самата сграда. Именно поради тази причина, една огромна част от хората, чиято цел е да създадат шедьоври със своите домове, е да въведат вертикална „жива стена“ към облика на своята сграда.

Зелените стени са онази част от екстериора, която спомага за изолиране на шума в затворените и вътрешни помещения на сградата. Освен това, те притежават качеството за по – ефективна прахова абсорбация.

Съществуват два основни типа вертикални елементи – зелени фасади и живи стени. Растителността е специфична за всяка една от тях, тъй като те имат различно приложение и индивидуални характеристики.

Къде и как се използва вертикално озеленяване

Всеки един собственик на имот би могъл да разгърне до неузнаваемост своите желания. Вертикалното озеленяване се прилага екстериорно и интериорно. Неговата цел е направи дома ви едно прекрасно и уютно място за живеене, каквото дори не сте си представяли и в най-смелите си мечти. Всичко е възможно, стига да бъде подбран правилният модул от растения.

Как се реализират подобни бутикови решения

Живите стени придават величествен и неописуемо привлекателен вид на вашите имоти. Те са предпочитани сред огромна част от изисканите и изтънчени граждани, които съумяват да доставят нужната доза хармония в своя дом. Отличната цена, в съчетание с ефективен и професионален монтаж е сериозна предпоставка, която накланя везните в една по-естетична посока, а именно вертикално озеленяване от най-висок клас.

Топло и звукоизолиращи те допълват ползите от това да бъдат част от екстериорното или интериорно обзавеждане на сградата ви. Комбинацията от растения ще ви дари с коктейл от цветове и ухания. Създайте Рай на Земята, без да се налага да инвестирате огромно състояние в това. Идеите са изцяло ваши, а за реализацията ще се погрижим ние.

Нуждаете се от екскперти по вертикално озеленяване?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!