0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Озеленяване на тераси, веранди и балкони е услуга, предназначена за хората, живеещи в големия град. Това е онова перо, което спомага за цялостния и завършен вид на вашия дом, ресторант, заведение, клуб, хотел или сграда.

Всеки собственик на жилище е изцяло запознат с ключовата роля на балкона и терасата, защото това е онзи кът от дома, където можем да вдишаме глътка чист въздух и да вкусим от свежестта на деня и нощта. Добре поддържаната веранда, балкон или тераса е ключът към едни по-позитивни начало и край на деня, дори в моментите на трудност, които са неизменна част от живота на човек.

Озеленяване на тераси и балкони – защо да го правим

От край време съществува схващането, че добре познатите ни тераси предразполагат за часове прекарано време, четейки книги, разговаряйки с приятели, релаксирайки след тежък, натоварен и изморителен ден, или чисто и просто, наслаждавайки се на природата, която ви заобикаля.

Озеленяване на тераси в София от iGreen.bgЗа жалост, живеем в твърде модерен, динамичен и забързан сят, който ни изолира от природата в нейния най-чист и съвършен вид. Произхождайки от това, следва да отбележим, че днес всички вие имате възможността да превърнете бутафорния свят около себе си в далеч по-приказен, съвършен зелен Рай.

За целта не са ви необходими огромна сума средства, които да бъдат инвестирани в създаването на красиви и зелени площи. Ние от iGreen.bg сме в състояние да ви предложим елегантен коктейл от решения, базирани на модерните течения и идеи за професионално озеленяване.

Какви са възможностите при аранжиране на терасите

Възможностите за аранжиране на тераси, веранди и балкони са изключително разнообразни. Всичко зависи от вашите идеи. Не се страхувайте да експериментирате. Притежавате реалната възможност да промените коренно облика на сградата, в която живеете, благодарение на красивите градини, които нашите специалисти несъмнено ще сътворят върху неизползваемите иначе площи от дома ви.

Изграждането на малки, но вдъхновяващо красиви кътчета в досег с природата на една ръка разстояние от вашето ежедневие е един страхотен способ да наградите себе си и своите близки. Изисканото съчетание на цветя ще съумее да подобри настроението ви дори в най-натоварените дни, защото го заслужавате.

Нашите ландшафтни архитекти предлагат създаването на аранжировки от различни видове цветя, храсти и растения, спрямо разположението на вашите тераси и средата, която осигуряват за правилното функциониране и развитие на множеството растителни видове. Дизайнерите, които работят дълги години в нашия екип, ще превърнат всяка една тераса или веранда, намираща се в частния ви дом, в приказна страна.

Ние от iGreen.bg ви предлагаме безброй изумителни решения, способстващи да превърнете всеки ваш балкон в райско кътче, изпъстрено със зелени нюанси и ухаещо на екзотика. Експерти при дейностите по озеленяване на тераси, ние ще реализираме до съвършенство това, което вашето въображение изисква.

Нуждаете се от професионално озеленяване на тераси и балкони?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!