0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Почвата е в основата на изграждането и проектиране на визията на всяко едно дворно пространство. Всеки човек сам осъзнава, че без нея не би съумял да се справи с подобно зелено предизивакателство, каквото е една красива природна картинка, отговаряща на желанията му.

Тук определено не става въпрос за каквато и да е почва. Повече от наложително е тя да притежава нужния минерален състав, който да осигури хранителни вещества за всички растителни видове в градината.

ЗАЩО СЕ НАЛАГА ДОСТАВКА НА ПОЧВА?

При дейностите по озеленяване почти винаги трябва да се извърши предварителна доставка на почва. Това е така защото, като всяко друго нещо и почвата се „изхабява“. Тя загубва своите полезни качества, най-важното от които е плодородността.

В повечето случаи старата почва е обедняла от към хранителни вещества, поради което се налага да я подновим, за да подготвим терена за новата растителност. Това е единственият начин да създадем едно благоприятно място, на което всичко растителни видове да се развиват добре и да ви радват дълги години.

Най-благоприятната почва е тази с голямо съдържание на хумус. Много растителни видове изискват тази основа и ако не им я предоставите от самото начало рискувате да ги обречете на гибел.

Подценявайки етапа на доставка на почва за осъществяване на проекта за озеленяване на градината ви, можете да сте сигурни, че не след дълго няма да остане и помен от разнообразните растителни видове в нея и може да останете доста разочаровани от капиталовложението и резултата.

Поради тази причина ние от iGreen.bg държим да положим здрави основи, които да ви гарантират дългогодишен резултат и прелестна градина.

Искате най-подходящата почва за своята красива градина?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за поддръжка, изграждане и проектиране на зелени площи!Обадете се сега!