0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Една от нашите най-популяризирани услуги е свързана с озеленяване на градината или двора. Това е онази част от дома, където много от вас се стремят към прекарване на максимално повече време сред зелените нюанси и ароматното ухание, носещо се във въздуха. Какво по хубаво от това да организирате барбекю с приятели, което да се осъществи в дворната част на прекрасното ви жилище, обагрено с красиви и добре подбрани цветя и храсти?

Защо се нуждаем от зеленина в градината или двора?

Озеленяване на двор от iGreen.bgМнозинството граждани прекарват огромна част от времето си в офиса или на места, които са откъснати от природата. Това, на практика, е твърде неблагоприятно за тяхното здравословно и емоционално състояние. Сигурни сте чували, че добре поддържаните зелени площи успяват да предотвратят до голяма степен стреса и напрежението, настанили се във вас. Не се лишавайте от кислорода, който е свръх нужен за вашето тяло.

Днес притежавате реалната привилегия да се възползвате от пълната ни гама услуги, задоволяващи множеството нужди и предпочитания на нашите клиенти. Бихте могли да реализирате своите мечти, без да губите излишно време и средства. Превърнете градината си в място, напомнящо ви за истинския и невиждан Рай, намиращ се на земята.

Озеленяване на вила от iGreen.bgНие ви предоставяме колорит, разнообразие, европейско качество и не на последно място уникални цени при озеленяване, за да построите най-красивите си идеи пред вашите очи. На всяко едно ваше запитване ще ви бъде върнат отговор от истински експерт в затревяването на дворни маста. Нашият екип от професионалисти е в състояние да създаде истински шедьовър на мястото, което обитавате, по начин, който ще ви изуми.

Имате възможността да подбирате сред множество цветя и храсти, които да красят перманентно свободните и неизползваеми площи от територията на вашия двор. Всяко едно растение се избира внимателно и прецизно, съобразно условията, необходими за правилното му развитие и функциониране.

Вашият голям или малък двор ще се превърне в бижу, способно да зарадва окото и да подхрани естетичната  част на душата ви. Съседите ще ви завиждат благородно за невижданото сътворение, а вие ще вдишвате свежест и ухание по всяко едно време на годината. Ние от iGreen.bg сме експерти при озеленяване на градини и дворове. Градим своя имидж върху създаването на дълготрайни и коректни взаимоотношения с нашите клиенти. Вашите мечти са на път да се превърнат в реалност.

Нуждаете се от професионално озеленяване на градини и дворове?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на частни дворове в София!Обадете се сега!