0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

За здравият и естетически вид на вашите цветя и растения способства и нашата услуга, наречена абонаментна поддръжка на зелени площи, която от iGreen.bg предлагаме специално за вас. След засаждане и затревяване на омайните градини, очертаващи цялостната визия на двора ви, са необходими множество грижи, които да поддържат целия този блясък, който сте сътворили.

Ние градим своя имидж върху създаване на дълготрайни и коректни отношения с клиентите на iGreen.bg в качеството си на професионална фирма за озеленяване. Поддържането е задължително за всяка една нова градина, обагрена с тревна площ. Богатият опит, с който разполагаме, ни позволява да превръщаме вашите мечти в реалност.

Абонаментна поддръжка на зелени площи – какво включва услугата

Ето някои от дейностите, които включва услугата абонаментна поддръжка на зелени площи, дворове и градини от iGreen.bg:

• Цялостна поддръжка на вашите градини и дворове;
• Специализирани грижи за цветята;
• Пълноценна борба с множеството вредители;
• Почистване на зелените терени;
• Грижа за тревните площи.

Нашата абонаментна поддръжка на градини, дворове и зелени площи ви предлага богат асортимент от услуги, от които да се възползвате. Всяка една от тях се изпълнява прецизно и внимателно, с цел създаване на перманентно красиви градини и дворове. Цялостната грижа включва всички самостоятелни услуги, съчетани в една.

Защо е нужна поддръжка при озеленяване?

Всеки един сезон нанася своите отрицателни щрихи върху красивата визия на нашите градини. Първото, и най-важно, впечатление, което прави един двор е поддържането на цветните флорални площи и тревисти терени. Нашата работа се състои в качествено подрязване на растенията, нуждаещи се от такъв вид грижи, събиране на излишните листа, борба с вредителите, торене, поливане и други.

Специалистите от iGreen.bg притежават дългогодишен опит в сферата на озеленяването, който им позволява да създават истински шедьоври, на които да се наслаждавате години наред. Не забравяйте, че в основата на всичко това залягат грижите, които трябва да бъдат полагани в бъдеще. Ние ви предлагаме абонаментна поддръжка на зелени площи, за да сте сигурни че вашите градини ще изглеждат страхотно през цялата година.

Искате ли вашите растения да са винаги красиви и добре поддържани?

Абонирайте се за професионално поддържане на зелени площи при iGreen.bg – лидерите в областта на озеленяването!Обадете се сега!