0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Всяка една градина или дворно пространство, за да изглеждат добре, се нуждаят от архитектурни елементи, запълващи празните пространства в тях, и не само. Ние от iGreen.bg предоставяме привилегията на нашите клиенти да създадат нечувани и невиждани красоти в своите домове, доверявайки се на професионализма и опита, който притежаваме.

За какво са ни нужни архитектурните елементи?

Най-общо казано, архитектурните елементи, са онази част от парковете, градините и дворовете, които не са пряко и неразривно свързани със специфичността на озеленяването, но без неговото присъствие те не биха могли да демонстрират красотата и изяществото си.

Ето защо прагматичният и модерен човек се възползва от иновативните предложения, достигащи до него на изключително изгодни и приемливи цени, които можем да предложим единствено ние от iGreen.bg.

Какво представляват архитектурните елементи?

Без наличието на архитектурните елементи, интериорът в нашите дворове би изглеждал незавършен и, същевременно, не достатъчен приветлив и комфортен за своите собственици. Към графата „архитектурни елементи“ гордо се причисляват градинските барбекюта, камини, огради, перголи, беседки и множеството водни ефекти.

Присъствието на няколко или поне един от тях, притежава чудодейната сила да даде живот на зелените тучни поляни, покриващи дворното ни пространство.

Архитектурни елементи – забавление, комфорт и удобство

Барбекюто е една от най-силно предпочитаните и желани „придобивки“ сред мнозинството у нас и по света. Всъщност какво би бил един двор, ако в епицентъра му не се разпали познатото ни благоуханно барбекю, издаващо онези църкащи звуци на прясно месо, наденички и колбаси?

Не по-малко предпочитани са камините. Те, на свой ред, успяват да ви дарят с топлина, уют и светлина както през зимните студени вечери, така и през прохладните пролетни и летни дни. Камината е символ на семейното огнище. От край време тя притежава способността да сбира край себе си членовете на цялото семейство и да ги обгръща с онази мека и сгряваща сърцата и душите, топлина.

Красивите огради, беседки и перголи са също толкова изящни и допълващи интериора, архитектурни елементи. Всеки един от тях би могъл да бъде създаден, съобразно цялостния стил на дома ви, от нашите доказали се вече професионалисти от iGreen.bg.

Колебаете се за архитектурните елементи в двора?

Свържете се незабавно с iGreen.BG – майсторите във всякакви озеленителни решения и проекти за вашата градина!Обадете се сега!