0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Всеки един собственик на заведение или ресторант се стреми към изграждане на екзотично място, което да привлича посетителите. Ние от iGreen.bg сме в готовност да ви предложим множество креативни и модерни идеи, които ще ви доближат все по-близо до мечтите.

Екипите от професионалисти, с които разполагаме, умеят да прилагат съвременни методи за аранжиране, които ще превърнат вашата собственост в приказен, зелен Рай.

Озеленяване на заведения – защо ви е нужно?

На всекиму е известно, че бутафорния подход, който се наблюдава масово не би могъл да задоволи изцяло естетичните нужди и предпочитания на хората по света. Озеленяването на заведенията е онзи елемент, който се превръща във фундамент при изграждането на уютно и приятно място, привличащо все по – голям брой посетители на своята територия.

restorantПрофесионалистите от iGreen.bg са в готовност да ви предложат колоритна и разнообразна гама от цветни решения, намиращи приложение в изграждането на тревни шедьоври сред заведенията и ресторантите по цял свят. Това, на което ще се превърнете в наблюдател, е възхищението и удивлението на минувачите – бъдещи редовни посетители на вашето заведение.

Необходимо ли е да озелените вашия ресторант?

Зелените градини, с пълнеж от изумителни цветни форми, допълват цялостната визия на всеки един ресторант, придавайки му още една звезда. Нашата цел е вие да бъдете максимално доволни от крайния резултат. Креативността и професионализмът са водещи фактори при дейността на екипите ни от специалисти. Те са хората, които ще ви обслужат коректно, внимателно и надеждно.

След изготвяне и реализиране на проекта, вие ще получите безброй препоръки и насоки, по отношение на неговата поддръжка. Всяка една специфика е строго определяща за ландшафтния дизайн, проправил си път в градината на стилния ви изискан ресторант, който не престава да се препълва с хора по всяко едно време от деня и нощта.

Имате възможността да се възползвате и от безброй други допълнителни услуги, които сме създали и сформирали, с цел вашето чувство за завършеност и удовлетвореност. Изобретателни, притежаващи абстрактно мислене, ние от iGreen.bg предлагаме цялостни решения за озеленяване на заведения и ресторанти, пряко свързани с модерните течения в тази сфера.

Търсите изграждане на зелени площи за ресторанти и заведения?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер при изграждане, проектиране и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!