0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Дейностите по засаждане и затревяване са комплексни услуги, които трябва да се извършват от професионалисти, в противен случай мечтаната градина може да се превърне в неравен кален терен, примесен с плевели. В зависимост от характеристиките на вашия терен и двор, се избират различни тревни смески. Съществуват такива подходящи за спортни терени, за сенчести места, за терени с по-екстензивно поддържане или пък такива, които да изглеждат като планинска ливада.

Засаждане и затревяване

Хубавата трева е онзи елемент, който придава завършеност на проекта за озеленяване. Ние от iGreen.bg отдаваме сериозно значение на засаждането и затревяването и всяка една специфика, пряко свързана с дейностите в този аспект.

Какво е нужно да знаем преди да пристъпим към затревяване и засаждане

Преди старта по изграждане на тревна площ, е необходимо да сме наясно къде точно ще бъде разположена тя, какво е предназначението й и до каква степен ще оказваме нужната поддръжка. След уточняването им, следва да пристъпим към избор на материали за саденето на трева. Съществуват множество видове райграс и тревна смеска, които следва да бъдат съобразени с климата и останалите фактори, способстващи за благоприятното развитие.

Едни от най-важните особености за създаването на красива и приветлива градина, се състоят в подготовката на самата почва и избора на технологията за засяване на райграса или тревната смеска. Съобразени внимателно, вие имате възможността да създадете желания двор или градина, олицетворяващи вашите мечти.

Поддръжката е фундамент при създаването на красива градина

Всеки един от вас е наясно че тревният килим е визитката на всеки двор и затова е важно той да бъде в перфектно и поддържано състояние на зелените площи. Не правете компромиси с качеството за сметка на цената.

За да запазите своята градина също толкова красива, колкото е в момент на посаждане на трева, то вие трябва да й окажете нужния комплект от грижи. Ние от iGreen.bg ви предлагаме абонаментни планове, от които бихте могли да се възползвате, с цел перманентно сияещ двор или градина.

Ние създаваме решения за всички вас, които копнеят да чувстват живото ухание на природата. Ако не знаете каква градина желаете да притежавате, то експертите ни ще създадат варианти за вашия вкус. Възползвайки се от услугите на iGreen.bg, вие си гарантирате качествено озеленяване, затревяване и засаждане на растения, допълващи цялостната визия на вашия двор.

Искате професионално затревяване & засаждане на растенията ви?

Не губете време, а се свържете с iGreen.BG – топ фирмата за качествено озеленяване и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!