0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Камината, независимо от това къде се намира, създава неповторим уют и топлина в прекия и преносния смисъл на думата.

Всички знаем, че да наблюдаваш огъня създава изключителни усещания. Той събира хората заедно и превръща всяка среща с приятели или семейството в незабравима.

Присъствието на камини за градина – ненадминато удоволствие

Независимо дали е в къщата, в барбекюто или в апартамента, камината е едно прекрасно допълнение към всеки интериор. Тя създава неописуемо вълшебна атмосфера, в която можете да прекарвате часове наред, заобиколени от любими и важни за вас, хора.

Родени сме се в страна, където присъстват и четирите годишни сезона. За добро или за лошо, ние не можем да се наслаждаваме на вечно лято. Камините за градина, обаче, ни обещават, че ще намираме място сред зеленината дълго време след като слънцето престане да огрява толкова силно.

Камината, сама по себе си, е допълнение, което сгрява изцяло сърцето и душата на всеки един, който има удоволствието да и се наслаждава в свой собствен двор. Страхотно е, нали?

Камините и тяхното изграждане обхващат различни стилове. Най-често използваеми са онези от тях, сгряващи ни с помощта на дървен материал. Съществуват и камини за градина, които съумяват да отопляват, с прякото съдействие на газ. Този вид функционират с природен газ или пропан. Един добър избор за много от вас. Класика, обаче, си остават тези, които са на дърва.

Нищо на този свят не би могло да замени усещането от това да сте се разположили приятно в любимото кресло на двора точно срещу камината, в която пращят сухи клонки и изхвърчат огненочервени искри, загасващи във въздуха.

Ние от iGreen.bg сме в готовност да създадем уникални шедьоври във вашите дворни пространства, стига вие да сте помечтали предварително за това. Опитът, натрупан през годините, и професионализмът, с който умеем да боравим до съвършенство, ви гарантира ненадминат краен резултат, на който да се наслаждавате дълго време, без да откъсвате поглед от своята камина.

Предайте повече уют и чар на задния двор с камина за градина!

Свържете се с iGreen.bg – отрядът за бързо реагиране в озеленяването на дворове и градини!Обадете се сега!