0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Истинските огради за градини и дворове не служат само да ограничава имота ни. Те трябва да бъдат сигурни, здрави и в същото време, да са красиви.

Те посрещат всеки посетител и са като „кориците“ на всеки двор и къща. Освен това, оградата е важна част и от пейзажа на нашия двор, поради което всеки от нас би искал тя да бъде интересна и декоративна.

Независимо дали искаме ажурна или плътна ограда, тя трябва да бъде неповторима и интересна, за да радва както нас, така и нашите гости с красотата си.

Видове огради за градини

Още от древни времена, та чак до сега, започне ли българина да строи къща, то към нея задължително трябва да се прибави ограда, която да очертава двореца на неговите мечти. Освен това, те имат функцията да придават цялостна завършеност на постройката.

  • Каменна ограда: този вид огради са едни от най-сложните за изпълнение, но веднъж построена, тя ще ви пази десетки години наред. Каменните огради биха могли да изглеждат изключително красиво, стига да бъдат построени с нужната доза вкус и естетика, излети върху каменните блокове. Важно е да знаете, че ако дворът ви е сравнително малък, то този вид висока ограда би могла да го превърне в още по-миниатюрно пространство.
  • Дървена ограда: тя, на свой ред, придава ведър и индивидуален вид на вашата къща. Дървото, за разлика от каменната постройка, се нуждае от далеч повече грижи и поддръжки. Независимо колко добре поддържате вашата ограда, то атмосферните влияния дават отражение върху целостта и трайността му.
  • Телени огради: това е възможно най-евтиното ограждение. Себеуважаващите се архитекти не ви препоръчват този вид ограда, но все пак ако сте решили да я поставите в двора си, то трябва да сте наясно, че тя няма за цел да скрие личния ви живот от очите на минувачите.

Ние от iGreen.bg имаме страхотни и неповторими за вас. Нашето „портфолио“ е създадено на базата на вашите вкусове и предпочитания. Какво ще кажете за ограда, построена от живи храсти и дръвчета? Усещате ли присъствието на природата? Това е невероятният начин да се откъснете от забързаното ежедневие и да релаксирате пълноценно, настанени в уюта на собствения си дом.

Нуждаете се от здрава, и в същото време, красива ограда за градината!

iGreen.bg са елитният екип от специалисти, на който да се доверите за изграждането на оградата!Обадете се сега!