0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Кратки препоръки от клиенти

През годините сме работили с много хора, както при озеленяване на частни домове, градини и дворове, така и при изграждане на зелени площи за нашите бизнес клиенти. По-долу ще можете да се запознаете с мнения и препоръки на хората, с които вече сме работили, за да сте сигурни, че когато става дума за качество, цена и срок – iGreen.bg е най-логичният, информиран и подходящ избор за вас.

Когато се пренесохме в къща, се наложи да се обърна за помощ към фирма за озеленяване за изграждането на зелените площи в двора. Доверих се на услугите на iGreen.bg и не съжалявам. Те са много коректна фирма, която се отнесе с голям професионализъм. Изградиха ми проект за озеленяване и го реализираха в изненадващо кратки срокове.

А резултатът сега е, че имам прекрасна градина в задния двор на къщата си, с която се гордея. За поддръжката на растенията отново се доверих и продължавам да се доверявам на услугите им. Горещо ги препоръчвам!

– Невена Димитрова

 

Озеленяването на градината ми беше проблем от няколко години и все отлагах кога да направя нещо по въпроса. В началото мислех да се заема сама с тази работа, но все пак проучих и вариантите да наема професионалисти. Така попаднах на iGreen.bg. Поканих ги на оглед и консултация в нашата къща и за кратко време си дадох сметка, че ако се заема сама с двора резутлата ще е хубав, но едва ли ще впечатлява.

Накрая прецених, че да ползвам фирма е най-добрият вариант за мен и не съжалявам – ефекта беше феноменален. Благодаря изключително много на архитект Воденичарова и целия екип на iGreen.bg – вие сбъднахте една моя малка мечта.

– Десислава Жекова

 

Имах нужда от цялостен проект за озеленяване и ми се наложи да потърся услугите на фирма за ландшафтно проектиране на зелени площи. Доверих се на iGreen.bg и не съжалявам. Те се справиха толкова неочаквано добре, за мен, че на по-късен етап ги предпочетох и за изграждането и поддръжката. Изключително съм доволен от отношението и работата им и ги препоръчвам като истински професионалисти.

– Димитър Вълков