0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Много от хората в София и големите градове прекарват ежедневието си, откъснати от околната среда, обградени от сухотата на градския пейзаж и неговата сивота без да си дават сметка за силата на т.нар. интериорно озеленяване.

Това, до известна степен предопределя и лошото здравословно състояние на хората в градовете по цял свят. Поради тази причина, добре би било да се погрижите за вътрешната зеленина, било то на вашия дом, офис или магазин, заведение или ресторант, кафене, хотел или друг вид помещение.

Цветята са крайно различни по форма, големина, багри, ухание и много други. Помещението, в което се намират, успява да почерпи част от заряда и енергията, струейки от тях. Много често хората се асоциират с различна по вид растителност. Ето защо предпочитанията им са крайно колоритни. Някой предпочитат пълзящи, други под формата на храсти, трети декоративни и т.н.

Независимо в какво се състоят различията им, трудно бихте се сблъскали с личност, която да зави, че притежава непоносимост към растителните видове, красящи домовете им. Поради екзотичния си произход, стайните растения имат предпочитания към средата за да се развиват по възможно най-правилния начин. Подборът на екологичните фактори е крайно необходим за техния пълноценен живот.

Ако се стремите към постигане на максимални резултати, то нашият съвет е да се обърнете към специалисти, които ще ви гарантират за крайния резултат. Цената, която ще заплатите на експертите по никакъв начин не би могла да се сравни с разочарованието от загубата на инвестираните средства във вашите растения.

Отглеждане на растения в дома и ползите от това

Голяма част от гражданите в страната ни не са запознати със съществените ползи от отглеждането на растения в дома, а те никак не са малко и не бива да бъдат пренебрегвани. На първо място, те успяват а подобрят до неузнаваемост микроклимата в затворените помещения, така че да компенсират до известна степен липсата на околна среда около вас самите.

Наред с това, успяват да пречистват въздуха и да поемат отрицателните излъчвания от различните електроуреди, които се намират в затворените помещения. Ето защо работата по професионалното озеленяване на интериора е съществено важно за създаване на хармонична и приятна атмосфера във вашия дом. Вътрешното аранжиране на зеленината е често предпочитано, тъй като подобрява не само здравословното състояние на хората, но и емоционалния им комфорт, когато се намират в съответното помещение.

Търсите интериорно озеленяване от истински професионалисти?

Не чакайте, а се свържете с iGreen.BG – отличниците в интериорния дизайн на зеленина в София, и не само.Обадете се сега!