0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Искате ли да създадете приказно кътче в двора си чрез услугите на топ фирма за озеленяване в София? Искате ли да се откъснете от шумния градски живот и да се пренесете сред природата само за един миг? А замисляли ли сте се да се доверите на iGreen.bg – бутиково озеленяване на топ цени?

iGreen.bg ще направи всичко това за вас. Ние ще превърнем стремежите ви към естетика в една по-красива и жива реалност по ваш вкус и вътрешен усет. Възползвайте се от нашия професионализъм, познания, опит и любов към растенията, защото те са гаранцията, която ви даваме!

Защо озеленяване от iGreen.bg

Озеленяването е тънка смесица от огромни знания за видовете растителност, изискванията за отглеждането им и правилното им съчетание. Състоянието на почвата, местоположението и размера на площта също оказват огромно влияние.

Озеленяване в София от iGreen.bgТук не става въпрос за един или два фактора, които трябва да се вземат под внимание, а за хиляди. Дали сте способни да рискувате и да поверите процеса на озеленяване на когото и да е? Способни ли сте да инвестирате средства, които на финала да се окажат напълно неоправдан разход?

Ние отлично знаем, че аранжирането на зеленината е важна част от цялостната визия на дома или офис и то представлява финалният и много важен щрих, който въплъщава частица от вас самите и възприятието ви за околната среда и природа. Ние имаме мисля и тя е да създаваме красота и колорит с много взискателност и желание.

Проектиране на зелени площи

Преди самия процес, всяка добра фирма за озеленяване в София или друг град предлага на своите клиенти идеен проект, инспириран от представите им за крайната визия на терена. На този етап ние ще разберем от вас какви са желанията и представата ви за завършения вид на градината. Тук ще решим в кой стил ще се извърши изграждането, а избор има огромен – геометричен, пейзажен, със строи цветни партери и други.

Вие може дори да не подозирате какви вариации могат да се пресъздадат, но за това сме тук. След оглед на площта ще ви представим няколко варианта, които подхождат най-точно на пространството.

В идейният проект се планират акцентите в градината. Замисляли ли сте се за беседка, барбекю, детски кът? А защо да не вмъкнете и воден елемент като красив мини водопад или декоративна чешма? Големи или малки статуи, люлка, висяща от дърво или виещи се пътеки?

Тези детайли създават чудния вид на градината, която може да се превърне буквално в откраднато късче от рая и то не къде да е, а в един от най-натоварените градове – София. След идейния проект идват дендрологичният проект и посадъчен чертеж. Тяхната цел е да доразвие и уточни визията като се добавят разнообразието от растителни видове и конкретните им посадъчни места.

Проектът в действие – озеленяване или изграждане на зелени площи

След като сме създали за вас перфектната визия на бъдещата ви градина идва ред и на изпълнението на проекта. Този етап е времеемък и е изпълнен с много труд, усилия и отново професионализъм на високо ниво.

Тук ще видите как постепенно оживява живописна картина пред очите ви отличаваща се с много колорит и стил. Прекрасните растителни видове – цветя, дървета и храсти ще се подредят в невероятна хармония радваща окото.

Изграждането има също своите тънкости. Детайлното им познание е в основата на успешно завършения проект. Този, който ще ви предостави различна красива картина през всеки един сезон от годината.

Поддръжка на зелени площи

С приключване на проекта и изграждането му, ние не спираме с грижите за творенията си. Ако пожелаете сме насреща,за да ви предложим и абонаментна поддръжка на зелени площи и да гарантираме перфектния вид на градината ви във времето. Различните растителни видове изискват специфични грижи – поливане, подрязване, зазимяване и пр. Ние отлично знаме, че нашите клиенти не могат да са запознати в детайли с грижите, но не е и нужно, защото ще ги поддържаме със същото старание и любов, с което сме ги сътворили.

Позволете ни да създадем за вас приказни и живописни картини, с които да се гордеете. Озеленяването на градината може да бъде прекрасно решение за тези от вас, които искат да внесат малко свежест и зеленина в своя дом, офис и дори град.

Позволете ни да направим зелените площи около вас в страхотен кът за отдих и за шумни празненства с приятели и роднини. Пуснете въображението си в пълна сила, а изпълнението оставете на професионалистите от iGreen.bg!

Нуждаете се от топ фирма за озеленяване в София на супер цени?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София! Обадете се сега!