0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Изграждането на зелени площи, допринасящи за комплексната визия на туристическите обекти в страната, е от ключово значение за успеха им. Услугите на iGreen.bg по озеленяване на хотели и хотелски комплекси включват редица специализирани дейности, имащи за цел да осигурят елегантен и изискан вид за всеки наш обект.

Изграждане на зелени площи и озеленяване на хотели – защо е нужно

Стремежът на хотелиерите да предложат един качествен туристически продукт не се изчерпва само с ниската цена и all-inclusive офертите, а има далеч по-дълбоки корени. Всеки детайл има своето значение в даден контекст, а визията е основополагащ фактор за избора на хотел от страна на туристите.ozeleniavane_hotel

Предлагаме на вашето внимание нашите специализирани услуги по озеленяване, проектиране и поддръжка на зелените площи в хотелски комплекси от висок клас. Не пропускайте този невероятен шанс, тази ексклузивна възможност да погалите естетическите сетива на вашите гости, за да прекарат те една истински и незабравима ваканция във вашия хотел.

Имате възможността да превърнете своя хотелски комплекс в истински, зелен Рай, закътан сред красотите на крайбрежието, планината или в собствена екосистема сред големия град, благодарение на топ услугата по озеленяване на хотели на iGreen.bg.

Аранжиране на сгради – визията е всичко

Всяка една сграда по света допълва несъизмеримо своята визия, благодарение на зелените нюанси, придаващи й причудлив и завършен облик. Растителността притежава свойството да подобри до неузнаваемост здравословното и емоционално състояние на хората. Кислородът спомага за предотвратяване на стреса и напрежението, които се загнездват дълбоко и перманентно в забързания и активен гражданин. Дейностите по аранжиране със зеленина на сгради подобряват излъчването и визията на всяка постройка, за да се представи тя в един доста по-разчупен и изискан вид.

Ние от iGreen.bg ви предлагаме разнообразни и атрактивни ландшафтни решения. Нашият професионализъм, в съчетание с вашите идеи, ще създаде онзи зелен кът, който винаги сте си представяли. Богатият ни опит ни дарява с привилегията да прилагаме модерен подход в професионалното и съвременно озеленяване на хотели и сгради.

Какви сгради се аранжират със зеленина най-често

  • Търговски центрове и молове;
  • Бизнес и офис сгради;
  • Болници, клиники и медицински центрове;
  • Хотели и хотелски комплекси;
  • Административни, общински и обществени сгради;
  • И много други.

Резултатите, които ще получите, несъмнено ще надхвърлят очакванията ви. Ние сме специалисти при озеленяване на хотели, молове, болници, бизнес и офис центрове и всякакъв тип обществени и административни сгради. Екипът ни ще разгърне пред вас всички тайни и насоки за поддръжката на шедьоврите, които създаваме.

Нуждаете се от поддръжка и озеленяване на хотели и сгради?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!