0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Какво е идеен проект и има ли нужда от него?

Отлично знаем, че всеки има в главата си представа как да изглежда градината му. Хубаво е да превърнете идеята си в реалност, но преди това е повече от необходимо да се посъветвате с професионалисти и да изготвите заедно идеен проект. Това ще е вашият гаранция за сигурен успех и прекрасен краен резултат.

Идеен проект на зелени площи

Идейният проект е неизменна част от озеленяването на всеки двор. Благодарение на него всички ваши мечти и представи за перфектните зелени площи ще се превърнат в реалност. Ароматните цветя, зелените поляни, лъкатушещите алеи или ромолящото поточе.

Имате реална възможност да вкарате приказни кътчета в градината си. Те могат да бъдат част и от вашия идеен проект за аранжиране, и това е правилната стъпка към реализирането им. Стига само да поискате!

Какво включва един идеен проект на зелени площи?

С помощ от вас и много наши идеи и професионализъм се изгражда цялостният проект за озеленяването и стила на двора ви. Как ще изглежда той се определя от вашите виждания и възможностите на дворното пространство. Той може да бъде:

  • В геометричен или пейзажен стил;
  • Да има строги цветни партери;
  • Живописни зелени хълмове;
  • Мини водопади;
  • Чешми;
  • Статуи;
  • и т.н.

При планирането се определя дали ще се изгради скален кът, колоритни дървесно-храстови групи, красив воден ефект или дори кът за отдих, заобиколен от живи картини. Благодарение на идейния план за аранжиране на зеленината, ние можем да създадем мечтаната от вас градина. Тази, в която да се чувствате спокойно, удобно и напълно комфортно. Вашето кътче от рая. Позволете ни да реализираме на практика вашите представи за озеленяване на двора, в който да релаксирате или да посрещате близки и приятели с и без повод.

Идейният проект може да осъществи всичко това за вас. Той е важен първоначален етап и е моментът, в който ще можете да прецените дали да промените някои детайли или цялата концепция. Само чрез него ще разберете резултата будещите ни усилия.

Нуждаете се от идеен проект за озеленяване?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!