0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Финалната права от проектирането – посадъчен чертеж

Искате ли прекрасната идея за облагородяване на двора и градината ви да се превърне в хаос? Този ужасен сценарий може да се превърне в действителност! Застрашени сте от реален провал на идейният проект, ако не се изготви посадъчен чертеж, който да уточни точковото разпределение на видовете растения, които да се засадят в процеса на озелеленяване на зелената площ.

Изключително важна финална част от проектирането на зелените площи е така нареченият посадъчен чертеж. Неговата важност нараства в пъти повече, ако решите да изпълните проекта си сами, а не на фирмата за озеленяване, която го е изготвила.

Без него застрашавате взаимните ви усилия и крайния резултат – видът на двора ви може да е далече от желаното и да се опише с една дума – катастрофален. Заслужава ли си да пропускате този важен етап? Заслужава ли си да спестите, за да вложите два или дори три пъти повече средства, за да поправите щетите?

Защото е толкова необходим посадъчният проект?

Посадъчен проект от iGreen.bgВече имате идейния и дендрологичен проект на вашата градина. Знаете стилът и концепцията, знаете къде ще има красиви алпинеуми, хълмове или други елементи. Уточнили сте какво ще е растителното разнообразие – цветя, храсти, дървета и тяхното съчетание.

Какво остана? Създаването на посадъчен чертеж. Неговото предназначение не е случайно. То показва точното отстояние и разположение на всички видове растения, използвани в проекта – посадъчните им места.

Този проект е вашата застраховка, че прекрасната идея на хартия ще се реализира по точно онзи начин, който сте искали и ви е било представено и обяснено. Умелото планиране е част от успеха на всяка дейност по професионално озеленяване, а ние се стремим да ви предложим истинско качество не само на теория, а и в реалния живот.

Точно поради тази причина искаме да планираме детайлно всеки етап от проектирането при озеленяване на градина и отделяме специално внимание на т.нар. посадъчен чертеж като част от проекта, неизменен фактор при високото качество на нашата работа.

 

Нуждаете се от експерти при създаване на посадъчен чертеж?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!