0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Ако искате да имаме наистина интересен и различен двор, със сигурност можем да разчитаме на воден ефект или водна площ. Най-често този тип елементи влизат в различни категории, за да могат да отговорят по подходящ начин на потребителите, които се интересуват от този тип архитектурни елементи.

Такива категории са например:Градински фонтан

  • Градински фонтани
  • Декоративни езера
  • Изкуствени водопади и каскади
  • И т.н.

Независимо дали планираният от вас декоративен воден елемент за градината е с по-буйна или по-спокойна вода, тя винаги внася хармония и красота в един дом. Не съществува нищо друго, с което бихте могли да замените прекрасния декоративен фонтан, разположен в епицентъра на вашата красива градина.

Декоративни градински фонтани, езера и водопади

При определянето на този акцент първо избираме място и подходяща големина и форма, съобразявайки се с даденостите на нашата зелена площ. След това избираме дали искаме падаща вода, чието ромолене носи спокойствие или пък водно огледало, което отмаря окото. Съществуват различни видове декоративни фонтани, езера и водопади.

Ние от iGreen.bg изпълняваме вашите предпочитания, независимо какви са те. Разбира се, ако имате нужда от съвет, то можете да разчитате на богатите ни компетенции по всяко едно време. Нашата целеустременост е насочена към това, клиентът да се чувства пълноценен и истински щастлив, в момента, в който съзре шедьовъра в своята китна зелена градина.

Често декоративните фонтани и езера се превръщат в емблематична фигура в домовете ни. Съществува вероятност от това хората да запаметят в съзнанието си декоративното ни езеро или водопад и нищо друго. Това е абсолютно възможно, тъй като човешкото око улавя мигновено красотата на природата, която го заобикаля.

Материалът и начина на изграждане могат да бъдат изключително разнообразни и зависят изцяло от вашите желания и стила на вашата градина.

Последният етап от изграждането на водната площ или ефект е самият процес по озеленяване. Той може да включва водни растения в самата вода и влаголюбиви видове около него. С подходящата комбинация от растения и камъни около водата например, можем да сътворим истински оазис във вашия двор.

Искате красив градински фонтан, езеро или друга водна площ?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!