0881 00 00 23
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

Предварителна визуализация – позволете на проекта да оживее

Искате ли да видите на практика как ще изглежда бъдещата ви градина след намесата на професионалните ни услуги по озеленяване? Желаете ли да се докоснете до завършеният вид на проекта ни? Предоставяме ви тази възможност!

Можете да се възползвате от една допълнителна услуга – визуализация. Тя се изготвя от ландшафтен архитект и напълно ще отговаря на идейният план за озеленяване на градината. Предварителната визуализация е един наистина страхотен, модерен и набиращ огромна популярност начин да получите представа как биха изглеждали вашите зелени площи след приключване на процеса по проектирането и изграждането им.

Какво е необходимо, за да ви изготвим предварителна визуализация?

Нужно е желание от ваша страна. Това е допълнителна услуга, която се договаря отделно и ако я поискате ние с радост ще подготвим за вас 3D изображения на изготвения проект. Позволете ни да ви представим в цялостен план бъдещата визия на зелените площи около домът ви.

Самата визуализация не се ограничава само до началното състояние на градината. Тя може да ви даде много по-детайлна представа с промените, които настъпват през различните сезона от годината. Благодарение на нея вие ще имате реалната възможност да видите и как би изглеждал дворът ви дори след няколко години.

Визуализацията е начинът прекрасните идеи да оживеят пред очите ви още преди дори да съществуват в пространството. Ако е имало съмнения, какъв ще е крайният резултат създаденият проект за озеленяване на градината, то тук вече ще се убедите, че вашите представи и мечти ще се превърнат в реалност.

Нуждаете се от професионална визуализация на зелени площи?

Не се колебайте да се свържете с iGreen.BG – лидер на пазара за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи в София!Обадете се сега!