0898 86 86 86
office@igreen.bg

от 09:00 до 18:00
пон. - пет.

София
улица Луи Айер №13

office@igreen.bg

0898 86 86 86

Работно време
Понеделник – Петък
09:00 – 18:00
Събота и Неделя
почивни дни

Защо и как да се свържете с нас

Всеки един от нас е наясно колко важно е домът ти да изглежда по начина, по който ти сам желаеш. Понякога не средствата, които инвестираме в постигане на съвършенството, са от значение, а крайният резултат.

Ако сте от хората естети, проявяващи нюх и прецизност към най-дребните детайли, то ние ви съветваме да изберете нас. Все още ли нямате представа как можете да осъществите контакт с една от водещите фирми фаворити в страната?

Можете да пишете на електронната ни поща, да използвате формата за контакт по-долу или просто да се обадите на нашия телефон. Не се налага да напускате уюта и комфорта на собствения си дом, за да отметнете няколко от важните в списъка си задачи, свързани с озеленяването на всяка част от интериора и екстериора ви.

Не е необходимо да посещавате наш офис, преди да ви бъде отговорено на основните въпроси, за които не намирате решение. Колебаете се в избора си на качествена услуга по озеленяване в София или имате план, който ние да реализираме? Свържете се с нас незабавно!

Ние ще се постараем да ви отговорим изчерпателно и максимално бързо в рамките на 24 часа, защото знаем колко е важно времето за модерния човек на 21-ви век.

Нашата цел е да улесняваме максимално клиентите си. Забързаното ежедневие често се явява като консуматор на малкото ни останало свободно време! Ние нямаме за цел да ви ограничаваме в изпълнението на останалите ви задачи и ангажименти.

Само едно запитване или телефонно обаждане са достатъчни за да получите отговор на всичките си въпроси. Вдигнете слушалката и се възползвайте от професионалното изпълнение на услугите ни.

Контакти
4.6 (91.11%) 27 глас[а]