LED парково осветление от 2r-bg.com

Когато става дума за осветление, човек има избор между новите технологии или традиционниятр доказан подход. Както много други неща в света, и парковото осветление подлежи на модернизиране.

Резултат от подобна стъпка би снишило цялостно разходите на един проект като осветяването на голямо публично пространство.

Логистиката по поддръжката на паркове значително пада когато един изпълнител използва по-модерни и ефикасни решения, като имплементацията им, благодарение на разрастващият се пазар, не е толкова по-скъпа от стандартният подход.

Какво ви предлага LED осветлението за парка

Начинът, по който функционира една LED система като крушка или верига от лампички, например, е като провежда ток през дадената система по много по-ефикасен начин. Това се случва благодарение на оптимизираните процеси, които не разчитат на газове а дигитализират електричният ток и го превръщат в светлина.

Много LED тела, или Light Emitting Diode тела, притежават чипове, които действат като техен мозък, така те могат много по-ефикасно да регулират потокът от енергия и да го насочат.

Коефицентът на превръщане от ток в светлина, при LED лампите, спрямо обикновените крушки е 1:5, благодарение на това те не се нуждаят от толкова енергия, колкото стандартите осветителни тела.

Защо тяхната ефикасност е подходяща за парково осветление

С по-ефикасни осветителни тела, необходимостта от захранване чрез общата енергопреносна система е значително по-малка. Модерният вариант дори предразполага към употребата на соларни панели като единствен източник на електричество.

Така всяка лампа става отделна система, с тях няма нужда от прокарване на допълнителни кабели свързващи ги към общата система. Така логистиката по поддръжката на парковите пространства значително спада, като тяхната ефикасност означава, че евентуална подмяна ще е значително по-рядка необходимост.

Така се спестяват значително количество ресурси за поддръжка и инсталация, като те могат да бъдат използвани за изграждане на по-добра паркова инфраструктура.

Преминаване от традиционна система към LED осветление

Добавено предимство на новите технологии е тяхната имплементация във вече съществуващи инфраструктури. Преминаването е безболезнено и изключително лесно като служителите от 2r-bg.com могат да ви помогна за този преходен период.

Една бърза консултация по темата би ви ориентирала много бързо за най-ефикасните начини на преминаване от обикновени към нови осветителни тела. 2r-bg.com са едни от най-добрите източници на LED осветление за паркове, там можете да се снабдите с всичко необходимо за всяка ваша LED нужди.

Богат избор от решения

Каталога на един от най-големите снабдители на осветителни тела и консумативи, 2r-bg.com, ви предлага наистина богат избор от професионално и конвенционално LED осветление подходящо както за дома така и за отворени пространства. Възползвайте се от тяхната експертиза и направете правилното решение още днес.

5/5 - (2 votes)