Нещата които не знаем за посадъчния чертеж

Какво повече му трябва на човек, освен уютен дом, прекрасно семейство и градина, отразяваща красивите цветове на дъгата. Всеки един собственик на дом, разполагащ с дворно пространство изпитва необходимостта от създаване на място, което да му носи наслада и удовлетворение през цялото време. За да реализирате перфектно своите планове, то вие се нуждаете от предварително изготвен план, който да отразява вашите идеи до съвършенство. Именно поради тази причина, добре би било да се запознаете предварително и отблизо с това какво значи посадъчният чертеж.

Проектирането се състои в изготвяне на три проектни фази

На първо място се поставя идейния проект, след това е техническият, и най-накрая, работният проект. Всеки един от тях е с ключово значение за осъществяване на озеленяването, което да оправдае очакванията на клиентите до най-минималните подробности. В много от случаите се изготвя двуфазно проектиране. То е присъщо за малките градински части на вили, къщи, офиси и други сгради и помещения.

Посадъчния чертеж е в състояние да ви разкрие неща, за които дори не сте и подозирали

Самият чертеж притежава силата да ви напътства във вземане на всяко едно ваше решение, свързано с градинската площ във вашия дом. Притежавате възможността да подберете максимално най-подходящото място, където да планирате поставянето на барбекюто на двора, така че да ви открива гледка към всяко красиво кътче от вашата градина.

Освен това, не по-маловажен е и фактът да сте наясно в коя част на двора какви растения да посадите, така че да не съществува опасност от бъдещо нараняване на вашите малчугани, тичайки и играейки на тревните площи у дома. И това не е всичко. Изготвяйки посадъчен чертеж, специално за вас, специалистите в тази сфера ще ви информират за всяка една специфика относно почвата, подпочвените води и други важни за растенията, фактори.

Посадъчният чертеж ще ви консултира, относно вашите намерения

Най-общо казано, посадъчния чертеж има за цел да запознае собствениците на площта с това какви по вид растения биха могли да посадят, така че да виреят по-възможно най-благоприятния за тях начин. Ако желаете да поставите на определено място беседка, пейка или друг вид градинска мебел, то този предварителен чертеж ще ви упъти максимално във вашите бъдещи действия и начинания.

Ние от “I green.bg” предлагаме най-доброто на своите клиенти, с цел по-бързото реализиране на техните мечти. Нашата цел е създаване на дълготрайни взаимоотношения с вас, като в замяна ви предлагаме коректност, лоялност, бързина и точност. Домът е вашата крепост! Създайте шедьовър, описващ вашата същност, доверявайки се на професионалисти в сферата на озеленяването, каквито ще откриете в наше лице.

4.5/5 - (31 votes)