Поддръжка на градина от iGreen.bg

Зелените площи около къщата ви са първото нещо, което се забелязва. Смело можем да кажем, че те са вашата визитка. Директно разкриват колко грижа полагате и какво е цялостното отношение към домът ви.

Перфектно изглеждаща градина иска непрестанна грижа и внимание. Тя е като малко дете. Полагате безкрайно много усилия да я съградите, да я опазите през годините докато не дойде моментът да се наслаждавате на порасналите растения, даващи плодът на вашия труд.

Прекрасно е, когато сте обградени от прелестни цветове през пролетта, когато се радвате на дебелата и прохладна сянка на храстите или дърветата през лятото и когато есента ви поднася дъга от цветове в двора.

За да имате всичко това, е необходимо да се потрудите, а ако вие не можете да създадете перфектната градина, то ние от фирма за озеленяване iGreen.bg можем да го направим по един изцяло професионален и ефективен начин.

Ето ги и нашите 5 насоки, чрез които да направите идеална градината си

1.Тревни площи

Тревните площи трябва да са идеално гладки и изумрудено зелени. Това е напълно възможно, ако ги поливате редовно и ги подрязвате с подходящата техника. Вземете пример от всичко онези реклами на перфектни морави – това е вашата цел.

2.Растения – видове и брой

Винаги се старайте да залагате на растения, които да отговарят на климата на географската ширина. Цветните растения създават уют и красота, но не превръщайте градината си в цветарник. В умереното съотношение се крие тайната на изискания вид.

3.Акцентиране на различни елементи

Винаги правят впечатление градини с водни елементи, алпинеуми и статуи. Няма значение дали ще е мини водопад или чешма, важно е позиционирането им и цялостната атмосфера, която ще създадат.

4.Градински мебели

Помислете внимателно какви ще са мебелите в градината ви. Дали искате масичка с няколко столчета или пък цяла беседка? Те са доста съществена част от цялостния вид на вашия двор. Нали все пак целта е да се чувствате удобно и комфортно сред зеленината и красотата на заобикалящата ви природа?

5.Непрестанна грижа

Поливането е в основата. Най-добре би било да разчитате на поливна система, но ако не сте изградили такава не забравяйте за напояването на всички растения в градината. Има такива, които имат нужда от по-специфично отношение с настъпването на студовете. Ако искате да ги съхраните, сте длъжни да познавате детайлно всички видове растения във вашия двор и техните изисквания.

Перфектната градина се изгражда с много любов, търпение и усърдие. Доверявайки се на фирма за озеленяване вие ще получите всичко това и много повече. Ще научите информация от първоизточника как да съхраните цветята, райграса, храстите или дърветата. Как да се отнасяте към тях, така че да ви се отблагодарят.

4.5/5 - (27 votes)